« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiemiddag Farmlife: klimaatbestendige agroforestry

november 28 @ 12:00 pm - 6:00 pm

Na vijf vruchtbare jaren van het Farm Life-project is het nu tijd om de oogst te presenteren! Farm Life is het EU-project voor klimaatbestendige agroforestry, ook wel bekend als boslandbouw. Het project heeft Nederlandse en Vlaamse agrariërs, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheden intensief samengebracht gedurende vijf jaar. Samen hebben we geëxperimenteerd op akkers en in bossen, nieuwe wetgeving ontwikkeld en intensief gewerkt aan rendabele verdienmodellen.

Met trots kunnen we melden dat verschillende agrariërs de sprong naar boslandbouw hebben gewaagd. Daarom komen wij op dinsdag 28 november samen om de ontdekkingen met elkaar te delen en deze succesvolle samenwerking te vieren. Je bent van harte uitgenodigd voor een inspirerende werkdag, om vervolgens samen aan tafel te gaan en te genieten van een heerlijke maaltijd met
boslandbouwproducten.

Schrijf je nu in via deze link en ontvang een tegoedbon voor een gratis product naar keuze op de agroforestrymarkt, plus kans op een mooie prijs! Hier kan ook gekozen worden om deel te nemen aan twee van de volgende workshops tijdens de inspiratiedag:

· Verdienmodellen Agroforestry
· Markt- en productontwikkeling voor Agroforestryproducten
· Beslismodel Agroforestry
· Mini-dialoogsessie wet- en regelgeving
· Online course en onderwijs tool

Graag tot ziens op dinsdag 28 november

Gegevens

Datum:
november 28
Tijd:
12:00 pm - 6:00 pm

Locatie

van hall larensteijn
Larensteinselaan 26a
Velp, Netherlands
+ Google Maps